Reklama

Anglie vyhrožuje Moskvě blackoutem za «highly-likely» napadení nových britských letadlových lodí

AUTOR PŘÍSPĚVKU

Velení armády Velké Británie je podle slov vlastních představitelů připraveno provést kyber-útok a připravit ruskou metropoli o elektřinu v případě, že Rusko napadne některou ze západních zemí podle bodu 5 statutu NATO, uvádí britský list The Sunday times.

Jak uvádí list, úředníci britské vlády přísahali, že aktivují svůj ofenzivní potenciál, včetně vypnutí elektrické energie v Moskvě. To prý v případě, že by Rusko napadlo například ostrovy patřící Estonsku (Rusko se o nějakých ostrovech – kromě Kuril – nikdy ani nezmiňovalo). Nebo provedlo případnou invazi do Libye což vyvolává další údiv – odkdy je Libye západní zemí a k tomu členem NATO, aby to ospravedlnilo článek 5 statutu Aliance? Dalším důvodem pro britský útok blackoutem na Moskvu, prý může být napadení nových britských letadlových lodí neregulérními jedotkami Ruské federace. (Inu, britským lodím by možná stačilo, aby nestrkaly své nosy, tedy přídě, do územních vod, kde nemají co dělat.)

Británie se údajně obává, že Rusko vtrhne do Libye, ovládne její ropné zásoby a vyvolá tím další migrantskou krizi v Evropě. Argumentace Britů je už opravdu na úrovní pacientů kliniky doktora Chocholouška. Vždyť zatímco ropa byla a je důvodem anglo-amerických útoků po celém světě, migranti byli do britské výhrůžky zjevně vloženi jako «přílepek», aby se evropští občané ještě více začali bát těch band mordýřských «sirotků», které zaplavily Západní Evropu, a nepokukovali po Rusku jako po eventuální záchraně. Ostatně, jestliže Anglosasům tolik záleží na bezpečí Evopanů, proč ty evropské «pečovatelky» zavraždily Muhammára Kaddáfího, který tu bezpečnost pro Evropu reálně zajišťoval?

A vše jako obvykle bez důkazů, bez jakýchkoli konkrétních faktů. Prostě «highly likely», jak už se v útocích proti Rusku stalo anglosaským zvykem. Prý může Rusko využít «neregulérní jednotky», které mohou napadnout estonské ostrovy nebo anglické letadlové lodě. Že by partyzánské skupiny? Tak tady už opravdu zůstává rozum stát.

 1,206 zobrazení celkem,  1 zobrazení dnes

Sdílet příspěvek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mohlo by vás zajímat

BLOGY OBČANSKÝ PARLAMENT

Kaplička….

Věřím, že se mnou budou mnozí z vás souhlasit, že

 2,009 zobrazení celkem,  1,537 zobrazení dnes

Číst více »
BLOGY OBČANSKÝ PARLAMENT

Kaplička….

Věřím, že se mnou budou mnozí z vás souhlasit, že

 2,010 zobrazení celkem,  1,538 zobrazení dnes

Číst více »