Reklama

Hurikán v americkém soudnictví. Rusko je žalováno, že může za «Florence»

AUTOR PŘÍSPĚVKU

Hromadnou žalobu proti Rusku podali občané městečka Carolina Springs ke krajskému soudu Severní Karolíny. Ve své žalobě obyvatelé státu, který utrpěl ztráty po hurikánu Florence, požadují po Moskvě uhrazení nákladů za morální a hmotnou újmu, protože prý právě Moskva je podle nich přímým viníkem organizování živelné pohromy na území USA, uvádějí ruská média.

«Proč máme trpět kvůli plánům Putina uchvátit světovládu? Podívejte, kolik je zemí na světě, ale všechny živelné pohromy probíhají pouze na území Amerických Států. Je jasné, že je to teroristický útok vůči naší zemi. Kromě Ruska, jiné země nemají takový motiv a možnosti. Je proto logické, že k tomu, abychom zastavili Rusy a jejich «Doktora Zlo», jsme se obrátili na soud. Ať tam (v Rusku) vědí, že za všechny zločinnosti se musí platit,» řekla poškozená Jillian Filsbi.

Teď už jen můžeme očekávat z Londýna od paní premiérky Mayové zprávu, že Generální štáb ozbrojených sil Ruské federace provedl úspěšné ukončení testů nových druhů hurikánu.

 1,055 zobrazení celkem,  1 zobrazení dnes

Sdílet příspěvek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mohlo by vás zajímat

BLOGY OBČANSKÝ PARLAMENT

Myslím, tedy jsem…

Motto a citát, který již před 400 lety byl uveden

 8,930 zobrazení celkem,  574 zobrazení dnes

Číst více »