Reklama

Novodobá otroctví 8 – Když je nám 18 …

AUTOR PŘÍSPĚVKU

 

“ Když jsem vrátil občanství, zeptal se mne člověk, člověče, vždyť bez státu se ani neprdneš? Říkám mu, na záchodě jsem už byl a představ si, stolice bez občanky leze ven úplně stejně. “

Vydáno samizdatem v roce 2003 – Novodobá otroctví
Kapitola 8

Když je nám 18 ……


 

– No a co dál? Dorostli jsme do věku 18-ti let. Doba hájení skončila a opět se stát nepřišel zeptat, tak jak by se slušelo respektovat práva člověka, hele človíčku, jsi už plnoletý, chceš se mnou uzavřít občanskou smlouvu a zvolit si mě dobrovolně za svého zástupce, nabízím ti to a to a ty mi za to zaplatíš daněmi takové a takové procento ze svého majetku a své práce.

– Samozřejmě, kdyby tento fašistický stát přišel za právě dospělým človíčkem a řekl by mu, že mu občanskou smlouvou nabízí méně něž nic, ale na daních chce zaplatit víc než hodně, víc než si ten človíček vydělá, asi by ten člověk řekl ihned a bez skurpulí …. jděte do prdele….

– Takže doopravdy se občanská smlouva nekoná a místo toho si nás Stát zahrne do své škatule plnoprávného občana, do svého rozpočtu a jdeme volit. Jdeme volit rádoby demokratické volby, které jsou naším údajným právem.

– Ve skutečnosti je to však sázení sazenic předem vybraných karikatur do zahrádky struktur státu, pracujících k obrazu státu a proti zájmu občanů.

– Je to jako v zahrádce, ve které se vysemení bolševník. Pro ty, co nevědí, co to je, tak je to takovej ten hnusnej plevel, co když se vysemení, roste všude a nejde nijak zlikvidovat. A semení se a semení.

– Rádoby demokratickými volbami je nám dovoleno svobodně zvolit předem nachystané, již zmíněné karikatury jakýchsi přátel bolševníkových zahrádkářských klubů. Zvolíme je, oni zasednou do parlamentu a velmi rychle zavedou klubová pravidla pro sebe a přátele svého klubu, poschvalují si za naší mlčící lhostejnosti zákony a předpisy velmi vhodné pro jejich bolševníkové zahrádkářské klubovny, méně vhodné však již pro nás, občanské nevolníky.

– Kolotoč začíná, zákon na zákon, povinnost na povinnost. Nejprve si tito podivní zahrádkáři upraví legislativu, volební zákony, mediální zákony, finanční vztahy, banky, prostě vše potřebné k moci a při příštích volbách už můžeme svobodně a demokraticky volit už pouze jejich klubovny.

– Ať zvolíte, co zvolíte, povětšinou je to stejné. Pokud byste náhodou mohli volit nějakou jinou, lepší klubovnu, tak se samozřejmě postarají o vaši manipulaci natolik, že to stejně k ničemu nevede.

– A tak se výsledky vaší práce a občanského nevolnictví i s penězi jen hrnou z našich kapes do jejich kluboven a když mají málo, založí druhý, třetí, čtvrtý Klub přátel klubu (jinak se tomu říká mafie, ruka ruku myje, zájmové skupiny, já na bráchu, brácha na mě, nadnárodní mafie, neziskovky, cizí moc atd. atd.).
Prodají z našeho všechno co jde, aby jim nebylo málo. A jsme tam, kde dnes jsme. Při tom nás přesvědčují o tom, že s nimi na věčné časy a nikdy jinak.

A tak se nám totalitní vláda změnila v zahrádkářský klub pohrobků, kolaborantů s cizí mocí, vlastizrádců, grázlů a politických mafiánů, která nás neustále přesvědčuje jak jsme svobodní, jak žijeme v demokracii a jak se nám vláda a vůle lidu navrátila.

Ano, protože jsme idioti, tak je stále volíme a z naší hloupé vůle mají mafie mandát nás zotročit. Máme právo si na něco vůbec stěžovat?

 

pokračování … “ Plody naší práce a daně, desátky či šedesátky, sedmdesátky nebo 120-cátky či snad ještě více…? “

Jindra Tichý st. |2003|2017|práva vyhrazena|

 2,050 zobrazení celkem,  1 zobrazení dnes

Sdílet příspěvek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mohlo by vás zajímat