Reklama

Mainstreamová štvanice na Lucii Bílou?

AUTOR PŘÍSPĚVKU

30.11.2016 – Mainstreamová štvanice na Lucii Bílou? Lucie Bílá se svobodně vyjádřila k problematice Zlatého Slavíka. Mediální mafii se to však nelíbí a svobodné vyjádření si asi představuje jen v jejich režii a stylu alá DVTV?. Nebo je v tom zase jen a jen byznys a (ne)historický poradce Bango školí český národ, aby se zvedla sledovanost, či snad mafie maskuje, že zase národu páchají za zády, aby odvedli pozornost?

Z postřehů na sociálních sítích :

Libor Šíba si povšiml podivné věci a napsal: ( s dovolením, pane Šíba, dovolíme si to převzít):

Je z toho až na blití. Na konci tohoto článku byla ještě před hodinou otázka. Vadí vám, že se Lucie Bílá zastala kapely Ortel? Když se v anketě dostala odpověď NE téměř k 60 %, tak se náhle otázka změnila na Uspokojilo vás vysvětlení Lucie Bílé a zůstáváte jejími fanoušky? Procenta zůstaly na svém místě, tedy je z toho najednou přes 60% k odpovědi NE!!!

Lucie Bílá se urazila kvůli tvrdé kritice: Tak já vám tedy něco řeknu! Slova o všeobjímajícím pitomci překvapí

Malý poznatek přímo z naší redakce. Na tuto anketu šlo klinout dvakrát, jednou z večera, a podruhé nyní v 01.14 ze stejného počítače, podruhé šlo ale kliknout jen na NE, tedy v neprospěch Lucie Bílé. Až nám nějaká paní v komentářích bude zase dělat školení o tom, že chudáčky redaktory mainstreamu, je jedno jestli odcamcaď nebo odtamtad, z novin nebo DVTV nemanipulují, asi se zasměji, poněkud ironicky a poťouchle nad slepými konzumenty mediální mafie.

Samozřejmě to může mít technické vysvětlení, ale seriozní anketa si hlídá nejen IP adresu, ale i cookies a 2x by klinout jít nemělo. Zejména ne, když z toho vznikají podvodné mediální štvanice na lidi, co si dovolí říci svůj názor a médiím se to nehodí do krámu.

šéfredaktor Občanského Týdeník J.Tichý st.

 

 1,650 zobrazení celkem,  1 zobrazení dnes

Sdílet příspěvek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mohlo by vás zajímat

BLOGY OBČANSKÝ PARLAMENT

Myslím, tedy jsem…

Motto a citát, který již před 400 lety byl uveden

 9,351 zobrazení celkem,  305 zobrazení dnes

Číst více »
BLOGY OBČANSKÝ PARLAMENT

Myslím, tedy jsem…

Motto a citát, který již před 400 lety byl uveden

 9,352 zobrazení celkem,  306 zobrazení dnes

Číst více »