Reklama

Kravka z Forum24.cz – lháři, manipulátoři a lidskej odpad aneb jejich článek Bezpečnostní dobrovolník. Státem posvěcený nástroj fízlování

AUTOR PŘÍSPĚVKU

Co k tomu napsat, autor článku nám vlastně píše, jak vzniká iniciativa podobné kdysi PS-VB. Dále nám cituje různé ministerské proklamace, jak a proč, co je sledovaný cíl. A také nám velmi opatrným sarkasmem podsouvá paralelu s PS-VB za totality a přirovnání k angažovaným občanům udavačům. Ale jen velmi zlehka a hned v názvu, že?

– hnus zdroj forum24.cz zde: Bezpečnostní dobrovolník. Státem posvěcený nástroj fízlování

Aniž by se pozastavila nad nějakým věcným rozborem o funkci PS-VB tehdy, dokonce ani nepředkládá možnost volby mezi nálepkováním a nějakým racionálnějším rozborem. Rovnou pasuje PS-VB včetně lidí na fotografii do nadpisu „udavači“ a rovnou do té role pasuje i ony tři lidi na fotografii.

Takže rovnice v pozadí chartistického a neziskového sektoru Forum24.cz je takové, PS-VB, občanští udavači, ilustrační fotka a potom lehce sakrastický blábol z pera  google inženýrky a ředitelky zeměkoule, autorky Šárky Adámkové.

Nelze ji pojmenovat jinak, než užitečná kravka, lhářka zaváděcími texty a podsouvačka chartistických ideologii s cílem býti konstruktérkou světa a veřejného mínění. Špína a hnus bez ohledu na to, jestli je tak nedbalá a blbá nebo to dělá schválně.

Na místě Bohouše Švancary a Martina Kůse bych se asi jednoznačně ohradil nejméně žalobou, pokud ne rovnou trestním oznámením. Protože je hrubě urazila na cti a dehonestovala je před čtenáři. Já za ně požaduji veřejnou omluvu u čtenářů.

Co dodat k věci, abychom do toho trochu vnesli jasno.

Znám osobně oba dva muže na fotce. Křestním tuším Martin Kůs a Bohouš Švancara. Znám i tu fotku. Tato fotka se k textu těch zasranců na forum24.cz moc nepovedla. 

Tato fotka je bratru 30 let stará, z bezpečnostní akce, která byla zaměřena zejména na hlídání ulic proti rozmnoženému vykrádání aut a dopravní situace, s dalším zaměřením na bezpečnost pro děti na přechodem ve školních hodinách a byla pořízena jako dokumentace činnosti k prezentaci práce akcí ve spolupráci VB a PS-VB.

Ten PS VB civilista byl údržbář na OS SNB Praha 7, fajn chlap, paní neznám, „žádnej šílenej soused udavač“ ani šílenej komunista. Prostě chodil pomáhat, když bylo málo policejních hlídkařů na ulici, a bujely série vloupání do aut a vykrádání přehrávačů.

Onen policista je dopravák z MO VB Letná, potom z dopravního inspektorátu a taky úplně normální chlap, kterej si svojí práci dělal poctivě a pořádně. Hlídali lidem auta, byty, majetek, děti na cestě ze školy na přechodech.

Je zvláštní, že tyto terorie o udavačích pěstuje forum24.cz pod chartistickou záštitou, kdy charta byla od vedení až dolů prolezlá skutečnými udavači, těmi, kterým dodnes mnozí tleskají za humanitární kecy v televizích, nadacích, v novinách. Přitom ti hlavní udavači byli tehdy skutečně ti „někteří“ chartisté.

Svět se zbláznil, je to nějak pokroucené, takže pro ty, kdo to budou číst, ti dva na fotce byli spořádaní chlapi a ten hnůj je nespíš autorka článku na forum24.cz, protože asi neměla o čem psát, hrát si na důležitou nebo možná dostala za úkol trefit se do dnešní podoby „pomocného dobrovolníka“.

K podstatě věci, pojem udavač není založen na existenci jakéhokoliv sboru nebo skupiny občanů, ochotných pomáhat hlídat kriminálníky, pomoci při nelehké práci policie (samozřejmě excesy jsou a byly vždy a za každého režimu a budou), při hlídání bezpečnosti občanů, při pomoci u katastrof a mnohého dalšího.

Udavač byl, je a bude hnusný charakter člověka jako takového, bez ohledu je-li občan, pomocník, aktivista, neziskovka, novinář nebo parlamentní poslanec.

Tento hnusný člověčí charakter se u takového člověka projeví kdekoliv, na vsi, v baráku, v zaměstnání i v nejvyšších kruzích a nemá nic společného s ochotou a vůli lidí pomoci při řešení bezpečnosti občanů a ve veřejném zájmu a majetku občanů.

Takže ještě druhý souhrn. Paní autorka článku vlastně lživě udala svým článkem čtenářům dva poctivé chlapy na fotce (paní opravdu neznám), že jsou udavači z řad PS-VB a navedla svým článkem povědomí, že i nová podoba pomocníků bezpečnosti asi budou nejspíš také udavači. Co je však faktem, že na jejím udání čtenářům není ani kousek faktů, ani kousek reálné pravdy, než jen její zbožné přání přesvědčit čtenáře o tom, že má nejspíš ruku v nočníku. Jen více takového kretenismu a akcí neziskovek z forum24.cz, Český Kocourkov to asi vítá.

Zdravím se ctí Bohouše Švancaru, slušného dopraváka, protože samozřejmě byli i neslušní, zdravím i Martina Kůse, slušného a poctivého chlapa ochotného na zavolání vstát v noci a jít pomoci. Velmi dobře si pamatuji jak ochotně šel v noci pomoci hledat ztracené dítě do Letenských sadů a které jsme nad ránem prostydlé našli a kdy jsem ho nejednou zavolal, aby nám přišel pomoci.

 

Jindra Tichý st.,

|šéfredaktor|7.3.2017|free public|

bývalý důstojník kriminální služby na Praze 7 se zařazením na vraždách, loupežích, podvodech a sériovém vloupání do motorových vozidel

 

 

 2,490 zobrazení celkem,  1 zobrazení dnes

Sdílet příspěvek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mohlo by vás zajímat