Reklama

Chtělo by to okamžitou demisi nebo rovnou defenestraci vlády? Aneb vládní Sobotkova kolaborace s přijímáním uprchlíků a kvót pokračuje

AUTOR PŘÍSPĚVKU

Pro některé méně chápavé na facebooku, článek na Nově je starý rok. Má jednu zásadní souvislost s dneškem. Přesně na rok členka ANO, nyní, tedy aktuálně, člen Sobotkovic vlády, Jourová, euro-komisařka, vyhrožuje půlce Evropy, zastavením peněž a dotací z Bruselu, když nepřijmou kvóty, který kolaborant Sobotka loni prezentoval. Přijetí kvót tedy pokračuje.

Je s podivem jak premiér s vládou očividně překračují všechny meze volebního mandátu a neustále pracují na destrukci našeho státu jako super-aktivní přisluhovači Merkelové, Německa a Bruselu.

Je též s podivem, jak je tento náš národ úplně dementní. Místo, abychom se neprodleně všichni sebrali a došli si pro Sobotku a jeho připosrané trenýrky i s celou kolaborační vládou, Parlamentem a udělali mu takovou demonstraci občanské nespokojenosti, že by se začal bát nikoliv Bruselu, ale vlastních občanů, koukáme jako vyorané myši.

Místo, abychom si tam došli a požadovali okamžité odstoupení kolaborační vlády, jen tiše sedíme, čučíme na to video, facebook a nadáváme a nadáváme a sdílíme, lajkujeme, nadáváme a čekáme, až nám sem těch migrantů natahá tolik, že z toho budeme celí šediví.

Kdejaká kravina se naskytne, tak máme plnou ulici organizátorů všelijakých demonstrací. Kde je nějaká demonstrace, Sobotko stačilo, vypadni nebo To byl váš poslední kousek kolaboranti, Demonstrace tak veliká a tak dlouhá a denně opakovaná, že by těm kolaborantům nezbylo nic jiného, než skutečně vypadnout?

Co naši občané, zvednou se od facebooku a přijdou konečně kolaboranta Sobotku i s vládou a parlamentem konečně vypískat? Milí občané, fandíte Maďarům a Orbánovi? Fajn. Ale tam se lidé zvedli a neodešli z náměstí, dokud se maďarská kolaborantská, také socanská vláda, nezvedla a nevypadla do Brusele.

Fandíte Islandu, jak to tam krásně provedlo a jak sesadili kolaborantskou vládu banksterů. Ale tam zvedli zadky a neodešli z náměstí, dokud ta kolaborantská vláda neodešla.

A co my, v Čechách? Budeme donekonečna sedět u facebooku a plácat nesmysl za nesmyslem nebo si konečně dojdeme zjednat nápravu „Stop kolaborantům, Stop imigrantům, Stop banksterské mafii, zmanipulovaným volbám, zákonům, žebrácké almužně a euro-socialistické diktatuře a euro-fašismu“?

Že není třeba? Vážně to není třeba?

Sobotka: Uprchlíky přijmeme. Fiala: Výhra EU, prohra ČR

 

 

 7,487 zobrazení celkem,  1 zobrazení dnes

Sdílet příspěvek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mohlo by vás zajímat